Optimér vareflows og varelagre på den enkelte style og størrelse

FASHIONBOARD Replenishment hjælper med optimering af lagerbeholdningen og salget i egne eller dine kunders butikker via butikkens POS-data samt relevante informationer fra dit ERP-system.

Ved at danne forecast på den enkelte butik og style/størrelse kan systemet give forslag til, hvad den enkelte butik skal modtage på de aftalte leveringsdage. Således kan butikkerne holdes i fuldt sortiment mens størstedelen af lageret holdes centralt for at sikre fleksibilitet i forhold til de enkelte butikkers afsætning.

still-life-with-classic-shirts-hanger

OVERBLIK OVER VARESTRØMME

FASHIONBOARD Replenishment følger alle vare- og datastrømme fra leverandører og ud til den enkelte butik.

På baggrund af forecast og POS-data i det enkelte salgsled, dannes forslag til flytning af varer.

FASHIONBOARD er ikke bedre end mennesker, men det kan gøre mennesker bedre

Vi giver indkøberne redskaberne til at træffe de rette beslutninger ved at skabe overblik og bruge historiske data. Kombineres dette med den menneskelige erfaring, opnår man stærkere processer og bedre resultater.

Vi giver indkøberne redskaberne til at træffe de rette beslutninger ved at skabe overblik og bruge historiske data.

Kombineres dette med den menneskelige erfaring, opnår man stærkere processer og bedre resultater.

EFFEKTIV VAREFLYTNING SIKRER VARER I CENTRALLAGERET & HURTIGERE REAKTIONSTID I FORHOLD TIL DE ENKELTE BUTIKKER

FASHIONBOARD Replenishment overvåger alle vareflows, lagre og salg for at forudsige det fremtidige salg for den enkelte butik. Systemets algoritmer vil beregne forslag til den enkelte butik på style- og størrelsesniveau med hensyntagen til de opsatte leveringsdage og valgte lagerstrategier

Bevarer størst mulig fleksibilitet i centrallageret og sikrer dermed, at de enkelte butikker er hverken over- eller under stocked på størrelser – baseret på løbende overvågning

Danner forslag til omrokeringer mellem butikkerne, når centrallageret går i nul. Dermed sikres fuldt størrelsesmiks så længe som muligt, hvor butikker med størst salg af den valgte style prioriteres

Indeholder overskuelige rapporter til plannere og butikschefer, der kan advare om varer på vej, kritiske hændelser, out of stock med mere

Laver intelligente ”first-drop” forslag pr. butik ved introduktion af nye styles

Overvåger trends og nulsalgs analyser på de enkelte butikker

Overfører forslagene til ERP-systemet og sætter det fysiske vareflow i gang

INNOVATIVE SOFTWARE LØSNINGER TIL TØJINDUSTRIEN

FASHIONBOARD er en suite af danskudviklede SaaS-løsninger, der fokuserer på at optimere indkøbs- og disponeringsprocesserne i tøjindustrien. Modulerne Demand Planning til NOOS varer, Style Investment til kollektionssalg og Replenishment til flytning af varer mellem butikker skaber grundlaget for optimerede lagre, højere tilgængelighed og øget salgseffektivitet.

FASHIONBOARD er en suite af danskudviklede SaaS-løsninger, der fokuserer på at optimere indkøbs- og disponeringsprocesserne i tøjindustrien.

Modulerne Demand Planning til NOOS varer, Style Investment til kollektionssalg og Replenishment til flytning af varer mellem butikker skaber grundlaget for optimerede lagre, højere tilgængelighed og øget salgseffektivitet.

Features

Tag højde for LEVERINGSDAGE & FORSLAG TIL STØRRELSESSPLIT

FASHIONBOARD Replenishment tager højde for butikkernes individuelle leveringsdage og beregner, hvilke størrelser der skal leveres på baggrund af blandt andet lagerudvikling, salg og kampagner.

DEFINéR LAGERSTRAGIERNE MED INDIVIDUELLE INDSTILLINGER

Boost eller begræns lagerbeholdningen i den enkelte butik ved at op- eller nedjustre lagerindexet eller indstil servicenivauet som sikrer fuldt sortiment i givent tidsrum på en eller flere styles.

SØRG FOR FULDT SORTIMENT I BEDST SÆLGENDE BUTIKKER

Flyt varer fra én butik til en anden, når centrallageret er tomt. Så sikrer man fuldt size-split i de bedst sælgende butikker. Systemet kommer med forslag til omrokeringen af varer, så lagrene løbende trimmes optimalt.

RANKING LISTER & ANDRE RAPPORTER

Få overblik over butikkernes lagerbeholdninger og salg: Hvilke butikker gør det godt eller mindre godt i ”salg ud af butik”? Salgsstatistik i forhold til kundestrøm samt analyser af ”slow- og fastmovers”.

PLANLÆG KOLLEKTIONERNES FØRSTE LEVERING

Få et hurtigt overblik over de styles, der er på vej hjem, og hvilken dag de ankommer til centrallageret. Planlæg kollektionens ’first drops’ og tag højde for eventuelle forsinkelser.

GIVER BUTIKSCHEFER INDBLIK I BUTIKKENS PERFORMANCE

Lad butikschefer få overblik over blandt andet ”broken assortments”, lost sales, incoming goods med mere. Minimer fejl ved at bruge systemet, når der afholdes status i de enkelte butikker.

VISUEL ’FIRST DROP’ MANAGEMENT & OPSÆTning af REGLER

Opsæt regler for mængder og hvilket størrelsessplit, der skal lande i den enkelte butik ved first drops. Få overblik af kommende ugers styles og tilpas, hvornår en style skal lande i butikken med drag&drop-funktionaliteten.

FÅ INDKØBSFORSLAG PÅ STYLES I NYE KOLLEKTIONER

Få FASHIONBOARD Replenishments indkøbsforslag på nye styles til kommende kollektioner helt ned på de enkelte størrelser baseret på tidligere kollektioner og salg i butikkerne.

Andre fashionboard moduler

Demand planning

FASHIONBOARD Demand Planning løser problemstillinger som er for komplekse til at løse i et EPR-system eller regneark. FASHIONBOARD Demand Planning opdateres løbende med data som holder styr på dit indløb og gør det muligt at reagere hurtigere. Følg løbende kvaliteten på nøgletal omkring indkøb og disponering.

Style investment

FASHIONBOARD Style Investment følger nye kollektioner fra start til slut og giver indkøberne bedre forudsætninger for en mere korrekt disponering af kollektionen med mulighed for at foretage gambling. Processen sikrer, at salg og indkøb er afstemt inden der igangsættes de endelige indkøbsordrer.